• Kedvezményes ár
  • Új
SSMDYLYM Északi Kovácsoltvas Horog Tároló Állvány Lány Otthon Asztali Fülbevaló, Nyaklánc Ékszer Tároló Fekete Kijelző Rack (Szín : Fekete)

SSMDYLYM Északi Kovácsoltvas Horog Tároló Állvány Lány Otthon Asztali Fülbevaló, Nyaklánc Ékszer Tároló Fekete Kijelző Rack (Szín :

 
HUF 18287.10

Az összeg
Tova elérhető

A design a horgot is jobb osztályozza a lógó díszek, hogy megakadályozzák a bonyodalmaktól.A nyitott display állvány tároló világos, egy pillantással, ami kényelmes figyelembe segítségével az életben.A bázis kerül folyamatosan, illetve nem károsítja az asztalra.A horog vékony, vastag, nem fáj a kiegészítők, illetve tartós.Képes tárolni kulcsok, óra, nyaklánc, ékszer, stb.A design a horgot is jobb osztályozza a lógó díszek, hogy megakadályozzák a bonyodalmaktól.A nyitott display állvány tároló világos, egy pillantással, ami kényelmes figyelembe segítségével az életben.A bázis kerül folyamatosan, illetve nem károsítja az asztalra.A horog vékony, vastag, nem fáj a kiegészítők, illetve tartós.Képes tárolni kulcsok, óra, nyaklánc, ékszer, stb.Tulajdonságok : - Szín : fekete / arany - Méret : a képen látható módon - Anyaga : Vas - Stílus : Nordic - emeletek Száma : 2 emelet - Tömeg : 0.3 kg Package lista - 1 * Ékszer tároló illetve megjelenítő rack Notes : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!.


Az áruval kapcsolatban

- Color:
black / gold
- Size:
as shown in the picture
- Material:
Iron
- Style:
Nordic
- Number of floors:
2 floors
- Weight:
about 0.3 kg
Package list :
- 1 * Jewelry storage and display rack :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :

A kategória hasonló árui