• Kedvezményes ár
  • Új
Védő Szilikon Távoli Esetben a 2021 Apple 4K TV-Sorozat 6 Távirányító, Ütésálló, Mosható, valamint a Bőr-Barát Fedezni az Apple TV Siri Távoli 2nd Gen Vezérlő, Csúszásmentes, illetve Tartós (Rózsaszín)

Védő Szilikon Távoli Esetben a 2021 Apple 4K TV-Sorozat 6 Távirányító, Ütésálló, Mosható, valamint a Bőr-Barát Fedezni az Apple TV Siri

 
HUF 530.55

Az összeg
Tova elérhető

1.Védő bőrtok Apple TV-4 K Siri Távoli( TV-vel, valamint a Siri Távoli csomag nem tartalmazza!). 2.Kompatibilis Apple TV-4 K távirányító.Kifejezetten az Apple TV-4 K 2021 Siri távirányító (2021 2nd gen) ,nem kompatibilis a 4. Generációs Siri távirányító (1. gen előtt 2021). 3.Pontos lyuk nyílt szálloda teljes hozzáférés minden a portok, gombok, függvények.a védőborítót, könnyen telepíthető, majd távolítsa el, majd jó rezgéscsillapító,amely a károk csökkentését, a távirányítót, amikor leesik a földre. 4.Barátságos környezeti szilikon anyag, rugalmas, tartós, bőr -, barátságos, kényelmes. 5.Kérjük, ellenőrizze, hogy a távvezérlő esetben alkalmas a távoli modellek, vagy nem, mielőtt megrendelését.Ha nem biztos benne, üdv, forduljon hozzánk, mi lesz a válasz, hogy az első alkalommal, köszönöm!.Bármilyen további kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi lesz a válasz, hogy az első alkalommal.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui