• Kedvezményes ár
  • Új
Megérinti Blokk, Telepítse a Telepítő Eszköz Megérinti Blokk Szett Padló Szerszám Készlet 20db Csempe, Laminált a Rétegek a Keményfa Padlón, a Padló Telepítés(narancssárga)

Megérinti Blokk, Telepítse a Telepítő Eszköz Megérinti Blokk Szett Padló Szerszám Készlet 20db Csempe, Laminált a Rétegek a Keményfa

 
HUF 1173.15

Az összeg
Tova elérhető

Egyedi, kombinált edge design, alkalmas a különböző padló, mint a vinil csempe, rétegelt anyagok vagy parkettás, stb.Kényelmes emeleti telepítés nagy területen, az emeleten, így a padlón telepítés több munkaerő-megtakarítás, valamint könnyebb.A megérintésével emelet állítsa van 20 megérinti blokkok, valamint a nagy mennyiségű fog találkozni a különböző padló telepítés szüksége van.Használatával magas minőségű, PP, PE, más műanyagból, az megérinti blokk szett nem könnyű kár, pedig nagyon tartós.Ez megérinti blokk eszköz finoman nyomja a barázdák, vagy élek a cserép, s a földre együtt alkotnak egy szűk varrás.Szolgáltatás : 1. A megérintésével emelet állítsa van 20 megérinti blokkok, valamint a nagy mennyiségű fog találkozni a különböző padló telepítés szüksége van.2. Ez megérinti blokk eszköz finoman nyomja a barázdák, vagy élek a cserép, s a földre együtt alkotnak egy szűk varrás.3. Egyedi, kombinált edge design, alkalmas a különböző padló, mint a vinil csempe, rétegelt anyagok vagy parkettás, stb.4. Kényelmes emeleti telepítés nagy területen, az emeleten, így a padlón telepítés több munkaerő-megtakarítás, valamint könnyebb.5. Használatával magas minőségű, PP, PE, más műanyagból, az megérinti blokk szett nem könnyű kár, pedig nagyon tartós.Specifikáció : Elem Típus : Megérinti Block Product Anyag : PE + PP + Egyéb Műanyag Material Application : Padló telepítési eszközök.A Termék Mérete : Kb. 6 x 3 x 0,5 cm / 2.4 x 1.2 x 0.2 a Csomag Lista : 20 x Megérinti Blokk.


Az áruval kapcsolatban

Item Type:
Tapping Block
Product Material:
PE + PP + Other Plastic Material
Application:
Floor installation tools.
Product Size:
Approx. 6 x 3 x 0.5cm / 2.4 x 1.2 x 0.2in
Package List:
20 x Tapping Block :

A kategória hasonló árui