• Kedvezményes ár
  • Új
rrx Alumínium Belső Kiegészítők, Trim Borító Sapka Kompatibilis a Jeep Grand Cherokee 2014-2022 (klímaberendezés AC Gombot, Piros)

rrx Alumínium Belső Kiegészítők, Trim Borító Sapka Kompatibilis a Jeep Grand Cherokee 2014-2022 (klímaberendezés AC Gombot, Piros)

 
HUF 808.65

Az összeg
Tova elérhető

Kompatibilis a Jeep Grand Cherokee 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022. Design - Biztosítja a magas színvonalú, sport dekoráció stílusát a kocsi, ez a berendezés képes lefedni meglévő karcolások, valamint megakadályozza, hogy az autó karcolás, kopás.Anyag - Készült, Magas Minőségű eloxált alumínium használt lengyel folyamat deformáció védelem, kopásgátló, valamint anti-korróziós, nem törik, vagy repedés könnyen a használat során.Könnyen Telepíthető : Csak egy törölje le is teszi, hogy tiszta.Nincs fúrás, vagy hegesztés szükséges.Jön a ragasztó a hátán, nagyon egyszerű a telepítés néhány percig.Távolítsa el, amikor a maradék nélkül.Ha a modell nem a fenti, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, hogy erősíteni, hogy alkalmas az autó annak érdekében, hogy elkerüljék a kellemetlenséget okozott a rossz vásárlás.Leírás : kiváló minőségű eloxált alumínium használt lengyel folyamat deformáció védelem, kopásgátló, valamint anti-korróziós, nem törik, vagy repedés könnyen a használat során.Könnyű telepítés a kétoldalas ragasztószalag.Tisztítsa meg a felületet, majd melegítsük fel a szalagot a telepítés előtt segít a cover stick a hely jobb.Megjegyzés : a Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hibák méret.A színe lehet, hogy létezik kis különbség miatt eltérő a kijelző.Kérjük, kövesse nyomon a csomagot folyamatosan, egyszer vám probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba ur vám időben, hogy ne visszatér.Telepítési útmutató : https : 1)Tiszta a suface, ahol szeretné, hogy a botot.Tartsa száraz, tiszta. 2)határozza meg a telepítés helyét, majd, hogy összehasonlítása a terméket, illetve a telepítés helyét.Ha a termék nem alkalmas a jármű, kérjük lépjen kapcsolatba velünk azonnal, de NEM TELEPÍTI. 3), Ha tépi le a kétoldalas ragasztó a berendezés fedelét, ne érintse meg a kétoldalas beillesztés a kezét. 4)annak érdekében, hogy jobb a hatás, ha a hőmérséklet nem éri el a 20 fokot, javasoljuk, fűtés kétoldalas ragasztó a hajszárító, vagy öngyújtó .(Nem hő több mint 40 fok). 5)Align helyzetbe, majd a beillesztés parancsra.A tészta hatás attól függ, hogy a massza feltételeket, valamint megfelelő telepítés. 6)Kérem, nyomja meg nehéz, különösen a szélek legalább 2 perc telepítése után. 7)Kérlek, ne érintse meg a vizet, majd Tartsa száraz után már telepíteni legalább 72 órával.Vagy ez lesz könnyű le nem esik.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui