• Kedvezményes ár
  • Új
Nyuszi Üveg Vizet, Kis Pet Lóg Víz Adagoló Szivárgásmentes Kabrió Automatikus Többfunkciós ABS 500ml / 17oz a tengerimalac a Csincsilla(Rózsaszín)

Nyuszi Üveg Vizet, Kis Pet Lóg Víz Adagoló Szivárgásmentes Kabrió Automatikus Többfunkciós ABS 500ml / 17oz a tengerimalac a Csincsilla(Rózsaszín)

 
HUF 12231.00

Az összeg
Tova elérhető

[A Kisebb állatok]‑ Automatikus víz adagoló kisebb állatok, mint a nyúl, csincsilla, tengerimalac, sündisznó, vadászgörény. [Automatikus Víz Outlet]‑Automatikus víz outlet design, az ivás helyre irányítja a mennyiségű vízzel, hogy megakadályozza a túlcsordulás. [Kabrió Víz Adagoló]‑mind a pozitív, Mind a negatív használható, könnyen változtatni, lehet használni, kívül is, belül is a ketrec. [Állítható Magasság]‑A felfüggesztés készülék fogad el spirál forgás, a távolság állítható tetszés szerint különböző ketrecek. [Nagy Kapacitású]‑A víz üveg célja 500ml / 17oz, a palack száját van egy szifon víz ellenőrzési funkció.Szolgáltatás : 1. [Állítható Magasság]‑A felfüggesztés készülék fogad el spirál forgás, a távolság állítható tetszés szerint különböző ketrecek.2. [Automatikus Víz Outlet]‑Automatikus víz outlet design, az ivás helyre irányítja a mennyiségű vízzel, hogy megakadályozza a túlcsordulás.3. [Nagy Kapacitású]‑A víz üveg célja 500ml / 17oz, a palack száját van egy szifon víz ellenőrzési funkció.4. [Kabrió Víz Adagoló]‑mind a pozitív, Mind a negatív használható, könnyen változtatni, lehet használni, kívül is, belül is a ketrec.5. [A Kisebb állatok]‑ Automatikus víz adagoló kisebb állatok, mint a nyúl, csincsilla, tengerimalac, sündisznó, vadászgörény.Specifikáció : Elem Típus : Kis Pet Lóg Víz Dispenser Material : ABSSize : Kb. 15x8.3x20-as.5cm / 5.9x3.3x8in Water Üveg Űrtartalom : 500ml / 17oz Purpose : Automatikus víz adagoló kis háziállat Csomag Lista : 1 x Kis Pet Lóg Víz Dispenser1 x ereszen.


Az áruval kapcsolatban

Item Type:
Small Pet Hanging Water Dispenser
Material:
ABS
Size:
Approx. 15x8.3x20.5cm / 5.9x3.3x8in
Water Bottle Capacity:
500ml / 17oz
Purpose:
Automatic water feeder for small pets
Package List:
1 x Small Pet Hanging Water Dispenser :
1 x Water Spout :

A kategória hasonló árui