• Kedvezményes ár
  • Új
Csendes Nylon Kábel Csigát, DIY Tornaterem Csiga Rendszer, 3.54 Inch/90 mm Levehető 360 Fokos Forgatható Vontatási Kerék, Sima, Tartós, Alkalmas Fitnesz Felszerelés, Létra, Lift, Ruhák Sort(2db)

Csendes Nylon Kábel Csigát, DIY Tornaterem Csiga Rendszer, 3.54 Inch/90 mm Levehető 360 Fokos Forgatható Vontatási Kerék, Sima, Tartós,

 
HUF 2698.65

Az összeg
Tova elérhető

✔MINŐSÉGI ANYAG : A csiga készült kiváló minőségű nylon, amely sima, tartós, stabil.Használható beltéri vagy kültéri hosszú ideig, minden gond nélkül. ✔SZUPER CSENDES : A csiga van szerelve egy néma csapágy, ami csökkenti a súrlódást, hogy rugalmasabb.Sima, csendes dolgozik, szóval nem kell aggódnod, hogy zavaró a család, a szomszédok. ✔360 FOKOS FORGATÁS : A tetején van szerelve egy forgatható felső gyűrű, amit szabadon tud forogni 360 fok, így a sima henger teszi a kötél mozgása simábban, amely megakadályozhatja, hogy a kötél - /kábel - /drótkötél a csomózás, valamint a biztonság érdekében. ✔SZÉLES ALKALMAZÁSOK : Ez a kábel csiga alkalmas a legtöbb jelenetek, berendezés, nem csak az edzőtermek, fitness berendezések, hanem a home fitness csiga rendszerek, DIY haza projektek, clotheslines, daruk, emelő blokkok, létra, lift, Bolt, felvonók, stb.Széles körben használják a vontató kötél eszközök, mint az acél drótkötelek, valamint a vontató kötél. ✔NAGY műszaki adatok : Maximális teherbírás : 180 kg/400 kg.Alkalmas huzalok, drótok átmérője 3~8 mm.Használható együtt a legtöbb kötelek/kábel/drótkötelek, hogy könnyen megfelelhet a mindennapi használat során.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui