• Kedvezményes ár
  • Új
Az Ssd Meghajtó, a Merevlemez, 500 gb 1 tb-os 2 tb-os 4 TB 6TB 8TB 10TB 12TB,Hordozható Ssd USB3.0 Mobil Merevlemez (Szín : Fekete, Méret : 8TB)

Az Ssd Meghajtó, a Merevlemez, 500 gb 1 tb-os 2 tb-os 4 TB 6TB 8TB 10TB 12TB,Hordozható Ssd USB3.0 Mobil Merevlemez (Szín : Fekete,

 
HUF 4048.65

Az összeg
Tova elérhető

【Nagy kapacitású】1 tb-os/2 tb/4 tb/8tb áruház az egész világ, bolt dalokat, dokumentumok, képek illetve videók találkozni a munka tanulni kell;. 【Erős Kompatibilitási 】- A külső SSD kompatibilis-e a Windows, Linux, Android, stb rendszerek, valamint támogatja mindenféle PC USB port, valamint a legújabb laptopok, s okostelefonok C-Típusú port. 【OTG csatlakozó】USB-C kábel + USB-n-A-C-csatlakozó, közvetlenül csatlakoztassa a merevlemez -, hogy a mobil telefon, majd azonnal elérheti a fájlokat;. 【Ultra Slim megtalálja a kedvenc képeket, videókat, zenét, vagy bármit, bármikor!. 【Kiemelkedő Teljesítmény】Támogatja a beépített NAND Flash & USB 3.1 Gen 1cinterface, külső SSD merevlemez 370 MB/s írási sebesség, valamint 430 MB/s olvasási sebesség.Ideális átadó nagy méretű adatok, beleértve a 4 K-s videók, nagy felbontású fényképek több.Visszafelé kompatibilis az USB 3.0, USB 2.0. Suitssd tárolás*1 Type-c felület*1ssd külső merevlemez készült ötvözött anyagok, erős, nem könnyen éri el, nem könnyen adja meg vizet, könnyen hordozható.ssd tárhely használ nagy teljesítményű chipek, stabil átvitel, illetve tárolás, támogatja a 24 órás megszakítás nélküli munka, a kiváló teljesítmény.Megjegyzés : Ez a normális, hogy a felszínen a termék magasabb hőmérsékletet a használat során, kérjük, megnyugodhat, hogy használja.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui