• Kedvezményes ár
  • Új
ZHANGQUAN Quan Mobil Esetben Szilikon mobiltelefon Esetekben & Kiterjed 50 DB 0,75 mm Dropproof Átlátszó TPU tok iPhone XR (Kék)

ZHANGQUAN Quan Mobil Esetben Szilikon mobiltelefon Esetekben & Kiterjed 50 DB 0,75 mm Dropproof Átlátszó TPU tok iPhone XR (Kék)

 
HUF 17262.45

Az összeg
Tova elérhető

Magas minőségű anyag,Multi - Protection,Védi a telefont a sokk el, nehéz por, meg piszkos.Pontos vágott nyílások lehetővé, hogy teljes hozzáférést biztosít az összes gomb,kikötők, valamint a kamerák.Könnyen telepíthető,Élvezd az életet, amíg egy utazás során fedezd fel a különböző világokat.Magas Minőségű,Vásároljon bizalommal.Szilikon mobiltelefon Esetekben & Kiterjed 50 DB 0,75 mm Dropproof Átlátszó TPU tok i Phone XR (Kék).Magában foglalja a minden sarkából a telefon teljes protection1. A design tökéletes, a pontossággal illeszkedik a telefon 2. Egyszerű, kényelmes, könnyen hordozható 3. Megfelelően védi eszközök a szokásos karcolás, szennyeződés, szakadás, aztán kopás 4. Az összes gombot, majd a portok könnyű hozzáférést 5. TPU anyag, nem mérgező, íztelen, szagtalan, kiváló kopásállóság, nem könnyű öregedés, világos színű jellemzőket, több, mint a hagyományos műanyag jó védő, valamint funkcionális 6. Tipp : Kivágások a termék képek a a a a webhelyek esetleg enyhén eltérhetnek a tényleges terméktől.Ez nem befolyásolja a teljesítményt a terméket.


Az áruval kapcsolatban

A kategória hasonló árui